The Lazy تکنیک به کاشی کاری
با وجود اینکه هنر کاشی کاری جزو هنرهای ایرانی میباشد اما میتوان حدس زد که در هنر موزائیک سازی کاخهای پیشاپور، یونانیان نقش داشتهاند. در مقاله چسب کاشی و مزایای آن به تفصیل به این این مورد پرداخته شده است. در زبانهای غربی برای این مفهوم کلمه «موزائیک» (به فرانسوی: Mosaïque) استفاده میشود که معنی روزمره موزائیک در زبان فارسی تفاوت دارد. این بنیادها بخش فرادولتی اقتصاد ایران را شکل دادند که مستقیماً زیر نظر ولی فقیه اداره میشوند و از نظر چگونگی مدیریت و صرف بودجه و حقوق و انتصاب مدیران به دولتها و دیگر نهادهای نظارتی پاسخگو نیستند ولی از کلیه مزایای شرکتهای دولتی اعم از اخذ بودجه و زمین استفاده میکنند. سرامیکهای پایه رسی چگالی-بالا و اکسید آلومینیوم عایقهای ولتاژ-بالای بسیار خوبی هستند و برای مثال در ساخت شمعهای خودرو استفاده میشود. شکل دادن به فلز به وسیله چکش (فورجینگ) از نمونههای اولیه آهنگری محسوب میشود. با این وجود کشت زعفران برای مدتی طولانی در استان کرمانشاه به فراموشی سپرده شدهبود.
هواپیمائی پارس سپس پروازهای کارگو تهران به ژنو را توسط هواپیماهای آورو یورک خود، بهصورت چارتر برای شرکت هواپیمایی باری لبنانی ترنس مدیترنین ایروی (به انگلیسی: TMA, کاشی حمام جدید Trans Mediterranean Airway ) انجام می داد. همچنین تجزیه و تحلیل MDS به صورت شفاف نشان داد که گیلانیها و مازندرانیها بسیار نزدیک به مردمان جنوب قفقاز (گرجیها) هستند و ایرانیان مقیم تهران و اصفهان بسیار دورتر از آنها قرار دارند. در هر حال درخشانی راههای نزدیک شدن به هزارههای گمشده را بهخوبی و با موفقترین وجه ممکن نشان دادهاست. اگر میرزا محمدصالح شیرازی را مدیر نخستین نشریه فارسیزبان جهان در دوران محمدشاه قاجار بدانیم، باید از میرزا محمدجعفر ادیب نیز بهعنوان اولین سردبیر یا دستکم معاون سردبیر اولین نشریه، به زبان فارسی یاد کنیم. آرامگاه سید امینالدین جبراییل، که به پدر شیخ صفیالدین اسحق، جد سلاطین صفوی تعلق دارد و در نیمه اوّل قرن دهم هـ. آثار باستانی و طبیعی نیاسر: چهارتاقی نیاسر، آبشار نیاسر، کاخ صفوی تالار نیاسر که بر روی آتشکده ساسانی ساخته شده است… آثار ویرانی در کانونهای شهرنشینی، برای نمونه تپهٔ حصار در دامغان و تپهٔ گیان را دلیلی بر کوچ تازشوار آریاییان به فلات ایران دانستهاند.
کهنترین آثار منسوب به درفش کاویانی، نقش سکههای سیمینی از سده سوم پیش از میلاد است که توسط فرمانداران دستنشاندۀ سلوکیان در پارس، موسوم به فرترکه ضرب شدهاند. درخشانی بر این باور است که این دو نام از دیرباز (هزارهٔ سوم پیش از میلاد) در نوشتههای سومری و اکدی آمدهاست. نوشتارهای آشوریان که برخوردهایی رزمی را با پارسها و مادها در سدهٔ نهم پیش از میلاد گزارش کردهاند و به باور پژوهشگران این نخستین بار است که نام این قومها در نوشتههای میانرودان آمدهاست. نهایتا هواپیمائی پارس با اجاره هواپیمای داگلاس دی سی -۷ سی از شرکت هواپیمایی ملی بلژیک، سابنا (به انگلیسی: SABENA) پروازهای مسافربری بین المللی خود را به اروپا و شهرهای ژنو، پاریس، بروکسل و لندن آغاز نمود. هواپیمائی پارس در دهه ۳۰ و اوایل دهه ۴۰ شمسی در کنار شرکت هواپیمائی ایران یکی از دو شرکت هواپیمایی تجاری با اهمیت در ایران بود. شرکت هواپیمائی پارس با نام تجاری پاس (به انگلیسی: PAS) در ۱۰ فروردین سال ۱۳۳۳ هجری شمسی توسط احمد شفیق، همسر اشرف پهلوی به عنوان یک خط هوایی باری تأسیس شد. سپس به این اشاره شده که اگر چه دانش امروز بر خاستگاه اروپایی آریاییان بهایی نمیگذارد، هنوز بازتاب آن در ذهنها ریشهای ژرف دارد.
بسیاری از جهانگردان و محققان که در مورد مسجد جامع اصفهان نوشتهاند به این گنبد اشاره نکردهاند، البته بیربط هم نیست چرا که این گنبد اصلاً با گنبد تاجالملک و نظامالملک برابری نمیکند. نگارنده در این فصل به مقایسهٔ تاریخهای نوشتهشده برای سرزمینهایی همچون اسرائیل، میانرودان (بینالنهرین) و ایران میپردازد و اشاره میکند که در نگارش تاریخ این سرزمینها برخلاف ایران برای نوشتههای بومی آنان ارزش قائل شدهاند و تاریخ یهودیان یکسره از تورات است در حالی که یافتههای باستانشناختی چندانی روایتهای توراتی را پشتیبانی نمیکند. مباحث اصلی کتاب طی هجده فصل در جلد اول آمده و جلد دوم دربرگیرندهٔ فهرست اختصارات، فهرست منابع فارسی و عربی و لاتین، نمایههای مختلف جغرافیایی اقوام و ملتها، واژهها و اسامی است. افزون بر این کتاب فارسی درخشانی توسط پروفسور سیفالدین نجمآبادی استاد زبانهای ایران باستان در دانشگاه هایدلبرگ ویرایش شدهاست. دانشگاه وین که مرکز بزرگ ایرانشناسی و زبانشناسی دارد و سپس هاروارد، هایدلبرگ، ایروان و چندین مؤسسهٔ پژوهشی دیگر این کتاب را کتباً از طریق نامه یا مقاله در مجلات علمی تأیید کردند، که بسیار دلگرمکننده بود. درخشانی، جهانشاه، آریاییان در منابع کهن خاور نزدیک در سومین و دومین هزارهٔ پیش از میلاد، دومین همایش ایرانشناسی دانشگاه سیدنی، ۱۳۷۶.